Gå till innehåll

Privata vårdföretag

Regionsamarbetet Eira förhandlar och sluter gemensamma licensavtal för digitala biblioteksresurser. Samtliga regioner ingår i samarbetet. Även privata vårdföretag, som arbetar på uppdrag av och är finansierade av regionerna har rätt till åtkomst av innehållet.

Som anställd vid privat vårdföretag som arbetar på uppdrag av och är finansierad av region kommer du åt Eiras artiklar om du

 • är ansluten till regionens nätverk (IP)

eller

 • erbjuds fjärråtkomst av sjukhusbiblioteket i din region (eventuellt mot en kostnad)

Kontakta ditt sjukhusbibliotek för mer information.

De vetenskapliga e-tidskrifterna, e-böckerna etc, får bara användas för den del av vårdföretagets verksamhet som sker på uppdrag av regionen.

Eira Proxive

Proxytjänsten Eira Proxive ger tillgång till Eiras innehåll via PubMed och andra söktjänster. Eira Proxive får endast användas av privata vårdgivare som arbetar på uppdrag av regioner, och endast i regioner där det egna sjukhusbiblioteket inte erbjuder proxytjänst. Observera att tjänsten Eira Proxive är under avveckling våren 2020 och att det inte längre går att registrera nya användare. Vänd dig till ditt sjukhusbibliotek för att få veta om du har möjlighet att få åtkomst till artiklar från 2020.

Visa/Dölj mer information

Om Eira Proxive

 • Om Eira Proxive

  Med proxytjänsten Eira Proxive kan du logga in och läsa artiklar från Eira-tidskrifter i fulltext i PubMed och Google Scholar. Du kan även logga in till söktjänsterna ClinicalKey och Cochrane Library.

  Eira Proxive får användas av privata vårdgivare som arbetar på uppdrag av landsting/regioner. Eira Proxive kan endast användas i landsting/regioner där det egna sjukhusbiblioteket inte erbjuder proxytjänst till privata vårdgivare.

Visa/Dölj mer information

ClinicalKey, Cochrane Library, Google Scholar och PubMed med Eira Proxive

 • Sök i ClinicalKey, Cochrane Library, Google Scholar och PubMed med Eira Proxive

  1. Logga in i Eira Proxive. Välj Organisation: Eira
  2. Välj att söka i ClinicalKey, Cochrane Library, Google Scholar eller PubMed
Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan