Om webbplatsen

Inera skapar förutsättningar för att digitalisera välfärden genom att tillhandahålla en gemensam digital infrastruktur och arkitektur. Inera.se är ett stöd i det gemensamma arbetet.

Aktuella artiklar

 • Behandling av personuppgifter

  Inera behandlar personuppgifter som personuppgiftsansvarig för det egna bolagets verksamhet och i sin roll som personuppgiftsbiträde för regioner och kommuner. Inera värnar om den personliga integriteten och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd.

 • Ineras hantering av kakor, cookies

  Vi använder kakor, eller cookies, på inera.se för att dina besök på webbplatsen ska bli så bra som möjligt. En kaka är en liten textfil som sparas ner på din dator, mobil eller surfplatta när du går in på en webbplats. Kakan innehåller information om vad du gör när du besöker sidan.

 • Tillgänglighetsredogörelse

  Här beskriver vi hur inera.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

 • Webbläsare som webbplatsen fungerar bäst med

  Här kan du se vilka webbläsare som fungerar bäst för att ta del av innehållet på inera.se och andra webbplatser som vi länkar vidare till.

 • Tyck till om innehållet på inera.se

  Vi arbetar för att hela tiden göra inera.se bättre. Därför vill vi gärna ha dina synpunkter. Det spelar ingen roll om det är beröm, kritik eller förslag på förbättringar. Vi diskuterar alla synpunkter och uppdaterar innehållet med jämna mellanrum.

Till toppen av sidan