Aktuellt

Rapport från HSA Nätverksmöte 22 maj

HSA Nätverksmöte genomfördes den 22 maj 2024. 53 personer deltog på plats för att lyssna, fråga och nätverka med varandra. 216 personer deltog också via direktsändning på webben. På agendan fanns bland annat information om HSA Tillitsramverk 5.0 och vad HSA-anslutna organisationer behöver göra utifrån detta, men även information om arbetet med anpassning för Sammanhållen vård- och omsorgsdokumentation, SVOD, och statusrapport från projektet Ny teknisk plattform för grunddata och katalog.

Till dig som deltog vid mötet på plats eller på distans – vi vill gärna veta vad du tyckte och hur vi kan bli bättre. Svara gärna på utvärderingen. Senast den 4 juni vill vi ha ditt svar.

Du som inte kunde vara med på plats – eller som vill återuppleva mötet i lugn och ro – kan fram till och med den 4 juni se webbsändningen i efterhand.

För HSA-ansvariga finns minnesanteckningar och presentationer på Projektplatsen.

Nästa HSA Nätverksmöte hålls den 26 november 2024. Reservera tiden 10.00-16.00 i din kalender redan nu. Mötet kommer endast att hållas på distans via webbsändning. Mer information kommer under hösten.

Aktuella artiklar

Katalogtjänst HSA

Tack vare Katalogtjänst HSA kan både invånare och personal enkelt hitta korrekta kontaktuppgifter och söka efter vård på nätet. Uppgifterna som finns i HSA används också för att ge rätt behörighet när användare loggar in i tjänster och system.

Nyheter HSA

Vill du få nyheter om Katalogtjänst HSA som e-post?

Till toppen av sidan