Aktuellt

Rapport från HSA Nätverksmöte 31 maj

HSA Nätverksmöte genomfördes den 31 maj 2023. 65 personer deltog på plats för att lyssna, fråga och nätverka med varandra. 198 personer deltog också via direktsändning på webben. På agendan fanns bland annat HSA Nyttoanalys, Strömstads kommuns berättelse om erfarenheter från när de blev utvalda för HSA Revision samt projektet Ny teknisk plattform för grunddata och katalog – men även information om till exempel årets revision och HSA schemaversion 4.21.

Till dig som deltog vid mötet på plats eller på distans – vi vill gärna veta vad du tyckte och hur vi kan bli bättre. Svara gärna på utvärderingen. Senast den 14 juni vill vi ha ditt svar.

Du som inte kunde vara med på plats – eller som vill återuppleva mötet i lugn och ro – kan fram till och med den 14 juni se webbsändningen i efterhand.

För HSA-ansvariga finns minnesanteckningar och presentationer på Projektplatsen.

Aktuella artiklar

Katalogtjänst HSA

Tack vare Katalogtjänst HSA kan både invånare och personal enkelt hitta korrekta kontaktuppgifter och söka efter vård på nätet. Uppgifterna som finns i HSA används också för att ge rätt behörighet när användare loggar in i tjänster och system.

Nyheter HSA

Vill du få nyheter om Katalogtjänst HSA som e-post?

Till toppen av sidan