Gå till innehåll

Bli kund

Är din organisation inte kund hos Inera ännu men vill använda någon av våra tjänster? Då behöver ni först teckna kundavtal. Om ni redan är kund men inte har tecknat det nya kundavtalet så behöver ni göra det för att kunna fortsätta använda Ineras tjänster.

Fyll i formuläret nedan för att ansöka om att bli kund hos Inera. Även organisationer som redan är kunder till Inera, men som inte har tecknat det nya kundavtalet, behöver göra detta för att fortsätta vara kund hos Inera.

När vi har tagit emot uppgifterna i formuläret kontrollerar vi så att det inte finns några juridiska hinder för din organisation att bli, eller fortsätta vara, kund till Inera. Det gör vi eftersom vi bara har rätt att leverera tjänster till organisationer som är verksamma inom vissa områden.

Kort om det nya kundavtalet

Den nya kundavtalsmodellen, Kundavtal 2, har tagits fram för att uppfylla kraven i dataskyddsförordningen, GDPR, som trädde i kraft i maj 2018. Till skillnad från tidigare tecknar ni som kund nu ett enda kundavtal med Inera. Det nya avtalet omfattar de tjänster som ni har möjlighet att beställa, utifrån den kundkategori ni tillhör. Beställning av tjänster sker sedan med ett förenklat godkännande.

Här kan du läsa mer om den nya kundavtalsmodellen.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan