Aktuellt

Rapport från HSA Nätverksmöte 23 november

HSA Nätverksmöte genomfördes den 23 november. På grund av rådande pandemi hölls mötet som webbsändning. Du som inte kunde vara med på plats – eller som vill återuppleva mötet i lugn och ro – kan fram till och med den 7 december 2021 se webbsändningen i efterhand.

Som mest tittade 165 personer samtidigt på direktsändningen. På agendan fanns bland annat en punkt om hur kommunerna i Västra Götaland arbetar med införandet av framtidens vårdinformationsmiljö och en beskrivning av hur Behörighetsmodell för vård och omsorg skulle kunna tillämpas på behörighetshanteringen i ett journalsystem – men även information om årets revision och HSA schemaversion 4.18.

Du som inte kunde vara med på plats – eller som vill återuppleva mötet i lugn och ro – kan fram till och med den 7 december 2021 se webbsändningen i efterhand.

För HSA-ansvariga finns minnesanteckningar och presentationer på Projektplatsen.

Aktuella artiklar

Katalogtjänst HSA

Tack vare Katalogtjänst HSA kan både invånare och personal enkelt hitta korrekta kontaktuppgifter och söka efter vård på nätet. Uppgifterna som finns i HSA används också för att ge rätt behörighet när användare loggar in i tjänster och system.

Nyheter HSA

Vill du få nyheter om Katalogtjänst HSA som e-post?

Till toppen av sidan