Aktuellt

HSA-schema 4.22 skjuts upp

Nästa schemaändring, 4.22, skjuts upp till följd av resursbrist. Enligt nuvarande plan senareläggs schemaändringen ett halvår, vilket innebär att innehållet fastställs i april 2024 och att schemaändringen produktionssätts i september 2024.

HSA Förvaltnings tjänstespecialist med ansvar för HSA Innehåll slutade sin anställning i september. Vi hoppas nu att vi får flera bra kandidater som svarar på annonsen om tjänsten.

Den resursbrist som uppstår till följd av detta gör att HSA Förvaltning inte har möjlighet att genomföra en schemaändring just nu. Därför skjuts nästa schemaändring, 4.22, på framtiden, enligt nuvarande plan ett halvår framåt i tiden. Det innebär att innehållet i nästa schemaändring fastställs i april 2024 och att schemaändringen produktionssätts i september 2024.

Utredningar av ingående punkter i den kommande schemaändringen kommer att återupptas så snart en ny tjänstespecialist med ansvar för HSA Innehåll finns på plats.

Aktuella artiklar

Katalogtjänst HSA

Tack vare Katalogtjänst HSA kan både invånare och personal enkelt hitta korrekta kontaktuppgifter och söka efter vård på nätet. Uppgifterna som finns i HSA används också för att ge rätt behörighet när användare loggar in i tjänster och system.

Nyheter HSA

Vill du få nyheter om Katalogtjänst HSA som e-post?

Till toppen av sidan