Jobba hos oss

Ineras traineeprogram

Framtidens teknik ligger i händerna på nyexaminerade studenter. För att hitta nya lösningar i det digitala ekosystemet behöver vi individer som utmanar oss och våra tänkesätt. Som nyexaminerad har du möjlighet att gå ett elva månader långt traineeprogram på Inera med start i september. Vill du vara en del av vårt samhällsviktiga uppdrag och tillsammans med oss driva förändring på väg mot framtidens välfärd?

Bild på trainees som har workshop

Boosta din kompetens

Under Ineras traineeprogram får du ta ett kliv in i arbetslivet och lära dig de bästa verktygen för att utvecklas inom ditt kompetensområde. Programmet är uppdelat i tre delar som pågår parallellt; du får omvandla dina teoretiska kunskaper till praktik genom att bli självständig i egna arbetsuppgifter, teamaktiviteter samt genomföra ett projekt tillsammans med dina traineekollegor 

Utvecklas med kompetenta kollegor

Du uppmuntras att ta eget ansvar och bli en viktig del av teamet för att hitta lösningar ihop med dina kollegor. Tillsammans med din chef gör du en kompetensutvecklingsplan för att få stöd och inspiration att växa och utvecklas i din roll. Inera kommer du ha en mängd intressanta kollegor med varierande bakgrund och kompetensallt från it och digital infrastruktur till medicinsk sakkunskap och juridik.   

Djupdyk i företagets olika områden

Vid sidan av dina arbetsuppgifter kommer kollegor från våra fyra huvudområden: 1177 och Kunskapstjänster, Intern verksamhet, Verksamhetstjänster samt Arkitektur och digital infrastruktur att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. På så sätt får du en god förståelse för hela Inera.  

Driv ett eget traineeprojekt som bidrar till kunskapsbyggande i organisationen

Vi är nyfikna och vet att det alltid finns något nytt att utforska. Under trainee-perioden får du möjlighet att arbeta med ett intressant projekt inom ett område kopplat till vår verksamhet, som omvärldsbevakning eller öppen källkod. Du kommer genomföra projektet tillsammans med dina trainee-kollegor och ni tilldelas en handledare som vägleder er under hela arbetet, från ax till limpa.  

Vi strävar efter att bygga ett mångsidigt och inkluderande Inera. Vi är mest kreativa när vi samarbetar. Vi stärker varandra genom att dela med oss av våra unika perspektiv och erfarenheter. 

Vill du bli vår nästa trainee?

Aktuella artiklar

Det är människorna hos oss som är företaget

Hos oss jobbar människor med en mängd olika typer av kompetens och ett stort mått av kunskap om våra kunder.

Dina förmåner som vår kollega

Våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi satsar på vidareutveckling men också på friskvård.

Våra kontor

Ineras huvudkontor ligger i Stockholm. Vi har också kontor i Karlstad och Lund.

Möt laget

Vi kombinerar våra kunders behov i verksamheterna med effektiv it och arkitektur.

Till toppen av sidan