Jobba hos oss

Möt laget

Vi kombinerar våra kunders behov i verksamheterna med effektiv it och arkitektur.

Azin, leg. apotekare

Kvinna i vitt som ler mot kameran.
Azin Azadmehr är tjänsteansvarig för läkemedelsnära tjänster på Inera. Foto: Calle Käck.

Jag har arbetat på Inera sedan april 2017, just nu som tjänsteansvarig för Pascal som är ett förskrivningsverktyg och som gör att patienter kan få sina läkemedel förpackade i dospåsar, vilket underlättar deras vardag samt ökar patientsäkerheten vid läkemedelsanvändning. Det var den största anledningen till att söka till Inera, ett digitaliseringsföretag med mycket kompetens inom vård, omsorg och välfärd. Jag tycker att mitt arbete leder till en förhöjd patientsäkerhet, vilket jag brinner för som apotekare, när jag är med och vidareutvecklar Pascal. Inera är en arbetsplats med högt i tak. Jag har alltid fått det stöd jag har behövt från mina närmaste chefer. Det är verkligen värdefullt!

Martin, leg. läkare

Martin Wohlin är legitimerad läkare och medicinskt sakkunnig på Inera. Foto: Calle Käck.

Jag började på Inera 2020. Jag visste inte mycket om Inera, men har använt företagets tjänster och plattformar både som läkare och privatperson. Jag blev rekommenderad att söka och kom på intervju utan större förväntningar. Sedan fick jag gå dubbelt med min föregångare och då kände jag att det här var helt rätt för mig. Fantastiskt trevliga och kompetenta arbetskamrater, ofta med lång erfarenhet. Jag bidrar med mina specialistkompetenser, som alla andra här, och tillsammans hjälper vi väldigt många, vilket ger en otroligt bra känsla!

Theo, Inera support

Man med skägg som ler in i kameran.
Theo Assali jobbar med support till Ineras kunder. Foto: Calle Käck.

Jag började på Inera 2016 och hade kommit i kontakt med bolaget via mitt gamla jobb inom systemförvaltning i en kommun. Hade hört att det handlade om IT och säkerhet, då tänkte jag att det är något jag vill vara med om! Jag är en kugge i detta fantastiska hjul och har som ambition att hjälpa så fort som möjligt. Jag trivs väldigt bra med mina fina kollegor, både i gruppen och alla på företaget. Vi har också fina förmåner och det gör det ju inte sämre! Vi som jobbar i supporten kommer i kontakt med väldigt många människor, både användare som står på jobbet och behöver vår hjälp för att kunna lösa en situation direkt, men också alla som arbetar på Inera och som ibland behöver kopplas ihop med användaren.

Aktuella artiklar

Lediga jobb

Välkommen med din ansökan; antingen till en av våra utannonserade tjänster eller till vår kandidatbank.

Det är människorna hos oss som är företaget

Hos oss jobbar människor med en mängd olika typer av kompetens och ett stort mått av kunskap om våra kunder.

Dina förmåner som vår kollega

Våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi satsar på vidareutveckling men också på friskvård.

Våra kontor

Ineras huvudkontor ligger i Stockholm. Vi har också kontor i Karlstad och Lund.

Till toppen av sidan