Jobba hos oss

Våra kontor

Ineras huvudkontor ligger i Stockholm. I Karlstad finns vårt dotterbolag, Nordic Medtest, som jobbar med utveckling och test. I Lund finns vår filial som arbetar med den digitala arbetsplatsen E-klient.

Vy över Södermalmstorg, Stockholm.

Stockholm

På Ineras huvudkontor ryms en enorm flora av specialister inom olika områden för att få till alla bra och säkra tjänster som vi utvecklar och livscykelhanterar. En vänligare organisation är svår att hitta. Vem du än är så vill alla lära känna dig och behöver du hjälp så vill alla hjälpa till.

Karlstad

I Karlstad finns Ineras dotterbolag, Nordic Medtest. Här jobbar man med utveckling och test. Det sägs att solen alltid lyser i Karlstad, det har du säkert hört förr. Det är faktiskt sant. Det beror på två saker: Flest soltimmar och Nordic Medtests medarbetare!

Lund

I Lund finns vår filial som arbetar med den digitala arbetsplatsen, E-klient, som erbjuder webbaserade stödsystem och verktyg för förenklad hantering av slutanvändarnas digitala arbetsplatser. Vi fortsätter att växa! Sa vi att vi har kul på jobbet också?

Aktuella artiklar

Lediga jobb

Välkommen med din ansökan; antingen till en av våra utannonserade tjänster eller till vår kandidatbank.

Det är människorna hos oss som är företaget

Hos oss jobbar människor med en mängd olika typer av kompetens och ett stort mått av kunskap om våra kunder.

Dina förmåner som vår kollega

Våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi satsar på vidareutveckling men också på friskvård.

Möt laget

Vi kombinerar våra kunders behov i verksamheterna med effektiv it och arkitektur.

Till toppen av sidan