Aktuellt

Direktanslutna organisationer behöver verifiera fakturauppgifter snarast

I samband med att den nya SITHS eID-portalen införs kommer Inera ta över faktureringen av SITHS-korten, som tidigare hanterats av Telia. För att säkerställa att fakturorna hamnar rätt behöver Ansvarig utgivare snarast verifiera sin organisations fakturauppgifter.

Verifieringen görs i Ineras kundportal. Varje organisation har en lokal administratör för kundportalen som har behörighet att logga in och som också kan hantera behörigheter för andra användare i organisationen. Om du vill veta vem som är administratör i din organisation kan du kontakta oss på Inera.

När din organisation har verifierat fakturauppgifterna behöver ni bekräfta det via mejl till hasanein.alyassiri@inera.se.

Aktuella artiklar

Identifieringstjänst SITHS

SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system.

Ny lösning för SITHS

Projektet Ny lösning för SITHS utvecklar och inför nya lösningar för inloggning och elektroniska underskrifter med SITHS e-legitimation, samt utvecklar nya portaler för utfärdande och hantering av SITHS e-legitimationer.

Nyheter SITHS

Vill du få nyheter om Identifieringstjänst SITHS som e-post?

Till toppen av sidan