Aktuellt

Återkoppling från SITHS-dagen den 30 maj

SITHS-dagen genomfördes den 30 maj. Omkring 60 personer deltog på plats och ett stort antal personer deltog också via direktsändning på webben.

Huvudpunkten på agendan var STIHS eID Portal som ska ersätta SITHS Admin. Vi presenterade bland annat den nya planerade tidplanen i och med den framflyttade lanseringen, och visade hur vi har tänkt kring det utbildningsmaterial som vi jobbar med att ta fram för era ID-administratörer. Vi gick även igenom de förändringar som kommer att ske för SITHS funktionscertifikat och rapporter i nya SITHS eID-portalen.

Du som inte var på plats i Landstingshuset, eller som inte hade möjlighet att se direktsändningen, kan se webbsändningen via länken nedan. Du kan även ta del av presentationen som visades under dagen.

Till dig som deltog vid mötet på plats eller på distans – vi vill gärna veta vad du tyckte och hur vi kan bli bättre, svara gärna på utvärderingen.

Aktuella artiklar

Identifieringstjänst SITHS

SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system.

Nyheter SITHS

Vill du få nyheter om Identifieringstjänst SITHS som e-post?

Till toppen av sidan