Gå till innehåll

Utbildning Infektionsverktyget

Organisationer som arbetar med Infektionsverktyget, eller som vill veta mer om hur verktyget fungerar, har möjlighet att gå både en grundutbildning och en fördjupningsutbildning.

Beroende på hur mycket förkunskaper berörda personer inom din organisation har, kan ni välja mellan olika kursalternativ. Antingen kan ni välja att gå en utbildning som hålls i era egna lokaler. Eller så kan ni gå en kortare utbildning online, som varar i cirka en och en halv timme.

Anmäl intresse för utbildning

Tider för utbildningar bestämmer din organisation själva tillsammans med kursledaren. I regel genomförs utbildningarna som en hel- eller halvdag.

Anmälan Utbildning i Infektionsverktyget

Kostnad

Kostnaden för utbildningen beror på vilket upplägg din organisation väljer, samt hur många deltagare ni blir. I samband med att vi kontaktar er för att boka utbildningen, går vi igenom priser och andra önskemål. Se våra priser för standardutbildningar

Förberedelser, kursledare och kursmaterial

Kursledarna tillhör den nationella förvaltningen av Infektionsverktyget, som har lång erfarenhet av att arbeta med Infektionsverktyget. Allt kursmaterial får ni vid utbildningstillfället. Detta får ni också behålla efter avslutad utbildning.

Förberedelser

För att få en så bra och väl planerad utbildning, bör dessa förberedelser ha gjorts innan utbildningen:

  • Planeringsmöte som anordnas av kurssamordnaren och hålls mellan kursledaren och beställaren.
  • Grundkursen rekommenderas alltid före fördjupningskursen.
  • Samtliga kursedeltagare rekommenderas att ha tagit del av Infektionsverktygets ordinationsruta som syns i journalsystemet, innan utbildning.
  • Kontrollera att kursedeltagare kan logga in i rapportverktyget från kurslokalen.
  • Minst en dator per två kursdeltagare krävs.
Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan