Aktuellt

Ny release av SITHS eID-appen

Nu har version 2.2 av SITHS eID-appen för Windows släppts, som förbättrar appens robusthet vid aktivering av kort.

I samband med lanseringen av den nya SITHS eID Portalen och SITHS eID Mina sidor har många upplevt problem vid aktivering av SITHS-kort. Vid de kritiska aktiveringsstegen har det blivit anslutningsproblem. För att åtgärda dessa problem har kommunikationen mellan de nya portalerna och SITHS eID-appen förbättrats.

Förhoppningen är att den nya versionen av appen, tillsammans med förbättringar som implementerats i SITHS eID Portalen och SITHS eID Mina sidor, kommer att minska förekomsten av de upplevda problemen och höja robustheten.

Aktuella artiklar

Identifieringstjänst SITHS

SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system.

Ny lösning för SITHS

Projektet Ny lösning för SITHS utvecklar och inför nya lösningar för inloggning och elektroniska underskrifter med SITHS e-legitimation, samt utvecklar nya portaler för utfärdande och hantering av SITHS e-legitimationer.

Nyheter SITHS

Vill du få nyheter om Identifieringstjänst SITHS som e-post?

Till toppen av sidan