Aktuellt

1177 växer och blir även portal för vårdpersonal

I juni öppnar en ny del av 1177 som riktar sig till vårdpersonal. Utvecklingen är ett steg i att öka kännedom, användning och nytta av kunskapsstöd för vård- och omsorgspersonal genom att utnyttja kraften i det gemensamma varumärket 1177.

1177 för vårdpersonal kommer att utvecklas i olika etapper. I det första steget i juni blir de nationella kunskapsstöd som har tagits fram av regionernas system för kunskapsstyrning en del av 1177. Det sker med en flytt av nationelltklinisktkunskapsstod.se till vardpersonal.1177.se.

I kommande etapper ska fler kunskapsstöd integreras i 1177 för vårdpersonal och möjligheten att utveckla en inloggad del utreds där medarbetare ska kunna nå sina tjänster och verktyg med en inloggning. Bästa tillgängliga kunskap ska vara lätt att använda för både primär- och specialiserad vård.

1177 fortsätter därmed att vara Sveriges samlingsplats och samarbetsyta för både invånare, patienter, närstående och snart även för medarbetare i vård och omsorg.

Mer om 1177 för vårdpersonal och namnbytet för nationelltklinisktkunskapsstod.se på kunskapsstyrningvard.se.

Fler nyheter

Prenumerera på Ineras nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om Ineras tjänster, projekt och kommande evenemang. Läs intervjuer med kunder och experter. Aktuellt från Inera skickas en gång i månaden.

Nyheter

Här hittar du övergripande nyheter om Inera.

Till toppen av sidan