Webbinarium om avsiktsförklaring gällande fler beslutsstöd i Sil

Den 21 oktober och den 26 oktober bjuder Inera in till webbinarium för att berätta om avsiktsförklaringen som gäller utökning av beslutsstöden i Sil.

Inera har skickat en avsiktsförklaring till regionernas programråd gällande att utöka Sil med beslutsstöden Janusmed riskprofil, Blandbarhetsdatabasen och Krossningsdatabasen. 

Vill du veta mer om dessa tre beslutsstöd eller har du frågor du vill ha svar på för att din organisation ska kunna ta ställning till avsiktsförklaringen?

Nu bjuder Inera in till ett webbinarium för att berätta mer om avsiktsförklaringen, vilken nytta din organisation kan ha av utökningen av beslutsstöden samt svara på frågor om samtliga beslutsstöd i Sil.

Webbinariet riktar sig till personer som behöver vara insatta i frågan för att bedöma en möjlig implementering av beslutsstöden i Sil.

Vi ber dig skicka in frågor i förväg till silinfo@inera.se, rubrik ”Webbseminarium avsiktsförklaring”, senast den 19 oktober respektive den 24 oktober.

Datum och tid

Webbinariet hålls vid följande två tillfällen:

  • 21 oktober klockan 13:00 – 14:00
  • 26 oktober klockan 13:00 – 14:00

När vi har tagit emot din anmälan får du en kalenderbokning med en länk för att kunna ansluta till webbinariet.

Anmälan

Anmälan sker till: silinfo@inera.se

Mer om avsiktsförklaringen och beredningsprocessen

Under sommaren skickade Inera ut en intresseanmälan till regionerna om att utöka Sil med fyra nya beslutsstöd. Intresset var stort för tre av beslutsstöden; Janusmed riskprofil, Blandbarhetsdatabasen och Krossningsdatabasen. Beslutsprocessen gick därför vidare genom att en avsiktsförklaring skickades till regionernas programråd gällande dessa tre beslutsstöd. 

Svaret på avsiktsförklaringen från din region ska lämnas in senast den 22 november.

Det är formellt medlemmarna i programrådet som svarar på avsiktsförklaringen. De har fått detaljerad information om källorna, priser med mera.

Till toppen av sidan