Inbjudan till SITHS-dagen den 27 maj

Den 27 maj är det äntligen dags för SITHS-dagen. Då kommer vi bland annat att berätta om arbetet som pågår inom Ny lösning för SITHS och vägen framåt.

Eftersom pandemin fortfarande håller i sig, kommer vi även denna gång att ha SITHS-dagen digitalt via Teams liveevent, klockan 13–15.

Det innebär att du inte behöver anmäla dig i förväg, utan det är bara att klicka på en webblänk som kommer att aktiveras strax innan mötet startar. Via samma länk kan du även se den inspelade reprisen som kommer att finnas tillgänglig till och med den 9 juni 2021.

Mer om Identifieringstjänst SITHS

Identifieringstjänst SITHS

SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system.

Nyheter SITHS

Här hittar du nyheter om Identifieringstjänst SITHS.

Ny lösning för SITHS

Projektet Ny lösning för SITHS utvecklar och inför nya lösningar för inloggning och elektroniska underskrifter med SITHS e-legitimation, samt utvecklar nya portaler som ska ersätta dagens SITHS Admin och SITHS Mina sidor.

Till toppen av sidan