Inbjudan till SITHS-dagen den 1 juni

Onsdagen den 1 juni klockan 10.00-16.00 är det dags för SITHS-dagen, som riktar sig till alla ansvariga utgivare. Vi kommer att vara i Landstingssalen i Stockholm men det finns även möjlighet att delta via direktsändning på webben.

Stort fokus kommer att läggas på den kommande lanseringen av SITHS eID portal, men det kommer även vara många andra intressanta punkter på agendan som du kan läsa mer om via länken nedan.

Två personer från varje direktansluten organisation kan delta på plats, övriga kan delta via direktsändningen på webben.

När: Onsdagen den 1 juni, klockan 10.00-16.00

Plats: Landstingssalen i Landstingshuset, Hantverkargatan 45, Stockholmen

Aktuella artiklar

Identifieringstjänst SITHS

SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system.

Ny lösning för SITHS

Projektet Ny lösning för SITHS utvecklar och inför nya lösningar för inloggning och elektroniska underskrifter med SITHS e-legitimation, samt utvecklar nya portaler som ska ersätta dagens SITHS Admin och SITHS Mina sidor.

Nyheter SITHS

Här hittar du nyheter om Identifieringstjänst SITHS.

Till toppen av sidan