Kontakta oss

Teckna agentavtal och vara agent

Många av Ineras tjänster kräver någon typ av teknisk anslutning för att kunna användas. Om din organisation vill hjälpa kunder som ska använda en eller flera av de tjänsterna så kan ni ansöka om att bli agent.

En agent är en aktör som har anslutit ett system till Ineras infrastruktur och gjort de tekniska förberedelser som krävs för att kunder till Inera ska kunna använda en eller flera av Ineras tjänster via det systemet.

Agenten får endast hantera den tekniska anslutningen, men får inte använda tjänsterna för egen räkning. Kunderna som anlitar agenten måste vara vårdgivare som verkar inom vård och omsorg.

Ändringar i agentavtalet

För att agentavtalet alltid ska reglera Ineras tjänster på ett korrekt sätt görs löpande förbättringar i avtalsdokumenten.

Här kan du läsa om de ändringar som görs i agentavtalet

Anslut en kund

När en kund vill anlita din organisation som agent behöver vi försäkra oss om att båda parter är överens om det. Så här går det till:

  1. Bekräfta agentuppdraget -  När kunden har beställt tjänsten kommer din organisation få ett mejl med en länk till en sida där ni kan bekräfta att ni accepterar uppdraget.
  2. Påbörja anslutningen - När vi har tagit emot bekräftelserna från båda parter kan din organisation påbörja arbetet med att ansluta kunden till tjänsten.
Till toppen av sidan