Gå till innehåll

UMO har många och nöjda användare

UMO hade förra månaden rekordmånga 1 miljon besök på sajten. Samtidigt visar en användarundersökning att de som använder sajten är mycket nöjda.

UMO.se riktar sig till unga, mellan 13 och 25 år. Besöksstatistiken ökar ständigt och den senaste månaden har sajten för första gången haft över 1 miljon besök.

Samtidigt visar den senaste mätningen av användarnas åsikter att de är mycket nöjda med sajten. Resultatet visar också att unga litar på informationen på UMO.se. De som får högst betyg är framförallt att användarna tycker innehållet är trovärdigt och att informationen är relevant för dem.

På UMO.se finns texter, filmer och annat material för att ge unga möjlighet att reflektera kring frågor som rör sex, hälsa och relationer. Syftet är att ge verktyg för att fatta egna väl grundade beslut i sina liv. En av webbplatsens viktigaste utgångspunkter är att den ska inkludera alla vad gäller exempelvis etnicitet, kön, sexualitet, könsidentitet och funktionalitet.

NKI-mätningen genomfördes under hösten 2019. Siffrorna för nöjdhetsindex var 84, vilket är en mycket hög siffra. 84 procent av de som har besökt UMO.se rekommenderar gärna sajten till andra.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan