Gå till innehåll

Träffa Inera på Kvalitetsmässan

På Kvalitetsmässsan i år vänder sig Inera framförallt till kommunerna för att tala om de möjligheter som öppnas upp när fler kan ta del av gemensam infrastruktur, arkitektur och standarder. Fokus är skola och socialtjänst inklusive kommunal hälso- och sjukvård.

Kvalitetsmässan i Göteborg den 12-14 november vänder sig till alla som arbetar med att utveckla offentliga verksamheter, både tjänstemän och förtroendevalda, och handlar om hur digitalisering och innovationer skapar ett smartare samhälle för alla. Det är Europas största fackmässa med fokus verksamhets- och samhällsutveckling. Toppolitiker blandas med innovativa nytänkare, forskare, toppchefer och alla som på olika sätt deltar i utvecklingen inom sektorn. Temat i år är Ett smartare samhälle och det handlar om vikten av att den svenska välfärden hela tiden behöver utvecklas i takt med förändrade utmaningar och nya möjligheter.
Inera och SKL finns på plats på mässan och delar monter. Välkomna till monter B06:22 för att höra hur vi kan vara ett stöd för att utveckla verksamheter till nytta för invånare, medarbetare och beslutsfattare.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan