Gå till innehåll

Stort intresse för Ineras tjänster på Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa

Inera deltog med föreläsningar och en monter på årets MVTe-konferens, 22-23 januari. En konferens med fokus på kommunal välfärdsteknologi och e-hälsa.

- I och med att kommunerna är nya ägare till Inera är det viktigt för oss att berätta om de tjänster och digitala stöd som Inera kan erbjuda dem, säger Sofie Zetterström vice vd Inera.

I sin välbesökta föreläsning belyste Sofie Zetterström Ineras uppdrag för kommunerna och det arbete som Inera gör med behovsinventering, prioritering, förankring och genomförande av digitaliseringsuppdrag.

I de två andra seminarierna som Inera höll berättade dels it-arkitekten Peter Mannerhagen om tjänsten Strukturerad omvärldsbevakning, dels projektledaren Malin Domeij om tjänsten Säker digital kommunikation. Ytterligare en av Ineras tjänster var representerad på MVTe, Rådgivningsstödet webb. I en monter kunde den som ville få en demonstration av hur tjänsten kan användas som ett stöd i sjuksköterskans arbete vid till exempel hemsjukvård. Annelie Amigelius och Lena Gerdin, som arbetar med tjänsten Rådgivningsstödet webb, stod i montern för andra året i rad.

- Det var fler besökare i montern i år än förra året, och framför allt fler i beslutsfattande position. Minst ett tiotal kommuner visade intresse för tjänsten, säger Annelie Amigelius.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan