Gå till innehåll

Rådgivningsstödet webb

Rådgivningsstödet webb deltog i januari på Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa. Annelie Amigelius från 1177 Vårdguiden berättade i sin konferensföreläsning om Rådgivningsstödet webb och hur det kan användas i olika kommunala verksamheter.

1177 Vårdguiden hade också en monter på konferensen där verktyget demonstrerades och den som ville kunde själv testa det.

Mässan riktade sig till Sveriges kommuner och under de två dagar den pågick, 23-24 januari, mötte 1177 Vårdguidens monter stort intresse. Bland besökarna i montern märktes bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, enhetschefer, it-samordnare, och e-hälsostrateger.

- Många kom fram och ville tala om hur bra 1177 Vårdguiden är, säger Annelie Amigelius och fortsätter:

- Men de flesta var nyfikna på verktyget Rådgivningsstödet webb, hur det fungerar och de fördelar de skulle kunna ha av det i sitt arbete. Vi fick också många frågor kring avtal och finansieringsmodell.

Fakta: Rådgivningsstödet webb är ett medicinskt kvalitetssäkert beslutsstöd med samma medicinska innehåll som det rådgivningsstöd landstingen och regionerna använder för sjukvårdsrådgivning. Användningsområdena är många: till exempel i primärvård, undervisning på lärosäten, av försäkringsbolag, i hemsjukvård och äldreomsorg.

 

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan