Gå till innehåll

Prerelease av Sil SOAP API 5.1

Som en service till användarna ger Sil idag ut en prerelease, det vill säga en förhandsutgåva, av årets upplaga av Sil SOAP API. Denna prerelease är inte till för skarp produktion, och det kan tillkomma ytterligare några tjänster eller mindre förändringar i tjänster till releasen i september.

Årets upplaga av Sil SOAP API kommer idag ut i en förhandsutgåva, en så kallad prerelease. Version 5.1 av Sil SOAP API är tekniskt bakåtkompatibel med version 5.0. Med detta menas att ingenting som fanns i den tidigare versionen har tagits bort, utan skillnaden handlar uteslutande om saker som lagts till.

Dagens leverans består av följande:

  • Dokumentet Sil-api-prerelease-5.1, som i mer detalj beskriver vad som förändrats i API:et och vad man i övrigt kan vänta sig i den slutliga leveransen.
  • Dokumentet Verksamhetsmässiga detaljer Sil prerelease 5.1, som beskriver verksamhetsmässiga detaljer för förändringarna.
  • En demoserver för Sil SOAP API 5.1.

Dokumenten hittar du här:

Dokument och länkar för Sil

Här hittar du mer information om Sils demomiljöer och och hur man ansöker till dem:

Sils demoservrar

I prereleasen finns de flesta tjänster med som även ska finnas med i slutleveransen. Vi vill samtidigt vara tydliga med att data i dagens leverans fortfarande är ofullständiga eller på annat sätt begränsade, och ska under inga omständigheter användas i skarp produktion.

Följande nyheter i Sil SOAP API 5.1 bör uppmärksammas:

  • Fass-länkar
  • VARA 4
  • förbättrad sökfunktion för Synonymkällan för biverkningar samt handelsvaror
  • sorteringsordning för flera tabeller i Biverkningsöversikt.

Vill du veta mer eller har frågor om prereleasen? Kontakta Kundservice.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan