Gå till innehåll

Journalen byter driftleverantör

Inera har upphandlat en ny driftleverantör och driften av Journalen kommer att gå över till den nya leverantören från och med 13 september. Övergången betyder att applikationen får nya underliggande IP-adresser och url:er. Driftmigreringen sker i olika steg, i ett första skede flyttas QA miljön och därefter produktionsmiljön.

Onsdagen den 28 augusti klockan 8.00-10.00 kommer nuvarande QA-miljö vara stängd på grund av migrering. Det kommer att finnas information om att detta sker i nuvarande QA miljö så att de som är inne i den miljön nås av informationen.

Efter klockan 12.00 den 28 augusti är det den nya QA-miljön som är er QA-miljö för test/verifiering och det är där ni gör eventuella förändringar som ska finnas i framtiden (se checklista för vilken URL som gäller för den nya miljön).

Den gamla QA miljön kommer att finnas kvar som en läsbar variant fram till dess att driftmigrering av Journalen i produktion är utförd den 13 september. Detta för att ni ska kunna jämföra och se efter vilka eventuella filtreringar ni tidigare har lagt in med mera.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan