Aktuellt

Instruktioner för att konfigurera miljöbyte för SITHS eID-appen för Windows

Den nya versionen av SITHS eID-appen finns i flera installationspaket. Nu finns instruktioner som beskriver hur två av paketen, de så kallade ENV-paketen, kan konfigureras så att de kan användas både för användare som själva ska kunna byta miljö i appen och för användare som bara ska använda appen i en miljö.

Två av installationspaketen för version 2.0 av SITHS eID -appen för Windows, de så kallade ENV-paketen, är primärt avsedda för systemutvecklare, testare och systemförvaltare. Dessa paket ger möjlighet att i appen välja vilken miljö (TEST, QA eller Produktion) som används.

Det har inkommit frågor från it-organisationer som endast vill underhålla ett installationspaket och ändå styra vilken miljö appen använder för olika användargrupper. Detta kan hanteras genom central konfiguration enligt instruktioner som finns beskrivna på sidan Ladda ner SITHS eID Windowsklient, under rubriken Konfiguration efter installation.

Aktuella artiklar

Identifieringstjänst SITHS

SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system.

Nyheter SITHS

Vill du få nyheter om Identifieringstjänst SITHS som e-post?

Till toppen av sidan