Gå till innehåll

Inera på Sjuksköterskedagarna

Flera av Ineras tjänster deltog på Sjuksköterskedagarna den 20-21 november i Stockholm.

Fokus i år var det senaste inom omvårdnad och etik, samt hur sjuksköterskor kan bidra till en god och säker vård i partnerskap med patienten.

- Vi hade många besökare i montern som var nyfikna på Rådgivningsstödet webb. Det var sjuksköterskor från hela Sverige, de flesta var landstingsanställda men vi fick även besök i montern av några som var kommunanställda. De fick inspiration till att utveckla sitt arbete digitalt, säger Lena Gerdin, tjänsteansvarig Rådgivningsstödet webb på Inera.

Från Inera deltog tjänsterna Rådgivningsstödet webb samt Pascal, Nationell patientöversikt, NPÖ, Journalen och Svenska informationstjänster för läkemedel, Sil. Konferensen var ett bra tillfälle att komma användarna närmare och visa hur Ineras tjänster stödjer sjuksköterskorna i deras vardagliga arbete.

- Pascal och NPÖ var många nyfikna på. Journalen väckte däremot inte så många frågor. Det fanns ganska mycket okunskap kring Sil även om en del hade en viss kännedom om tjänsten, säger Madeleine Hammarström, verksamhetsspecialist IT på Inera.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan