Gå till innehåll

Skicka formulär - vilken tjänst ska användas

Vilken tjänst som lämpar sig bäst för olika behov av formulärhantering kommer att diskuteras under ett webbsänt panelseminarie. Det är designnätverket för Stöd och Behandling som bjuder in, men alla som arbetar med e-tjänster eller har intresse av detta område är välkomna.

Panelseminariet sänds fredagen den 22 februari klockan 14:00-15:00 via Skype, och kommer innehålla en diskussion om vilken tjänst som lämpar sig bäst för olika behov av formulärhantering.

Anslut till Skype

Länken till seminariet kommer även att delges av respektive förvaltningar till sina användare.

Ta chansen, skicka in dina funderingar och exempel på verksamhetens behov senast den 20 februari till Bjorn.olars@inera.se 

Frågeställningarna kan vara sådana som:

• En diabetessköterska vill få in uppgifter från en patient inför ett återbesök? Vilken tjänst passar bäst till mitt formulär? • En astmasköterska vill få in löpande skattningar över en längre tid? Hur ska jag lösa detta?

• En kirurgmottagning vill få in en hälsodeklaration inför operation, hur gör vi smidigast?

Förvaltningarna för Stöd och Behandling och Formulärtjänsten möts i en paneldiskussion där dina funderingar och dina verksamheters behov är i fokus.

Webbseminariet är en del av designnätverkets regelbundna sobcasts. Sobcast sänds varannan vecka för att belysa olika områden inom tjänsten Stöd och Behandling, men också större teman så som tillgänglighet, implementering och design mot användare. Klicka här för att komma till: Jämförelse digitala formulär inom 1177- tjänster:  https://invanartjanster.atlassian.net/wiki/spaces/OFORM/pages/118391661/J+mf+relse+digitala+formul+r+inom+1177-tj+nster

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan