Aktuellt

Detaljerad tidplan för lansering av SITHS eID Portal och SITHS eID Mina sidor

Nu finns en mer detaljerad plan för lansering av SITHS eID Portal och SITHS eID Mina sidor som ska ske i januari 2024. Övergången från SITHS Admin till SITHS eID Portal beräknas kräva två arbetsdagar att genomföra.

Den nya tidplanen innebär att nedstängningen av SITHS Admin påbörjas den 23 januari klockan 12.00 och den nya SITHS eID Portalen beräknas vara tillgänglig klockan 12.00 den 25 januari.

Läs mer om vad detta innebär för din organisation och vad ni behöver tänka på inför övergången på sidan Lansering av nya SITHS eID Portal och SITHS eID Mina sidor.

Aktuella artiklar

Identifieringstjänst SITHS

SITHS är en elektronisk identitetshandling som används för säker identifiering av både personer och system inom regioner, kommuner, privata vårdgivare och statliga myndigheter. SITHS används till exempel vid inloggning i tjänster, för elektronisk signering och för säker kommunikation mellan system.

Ny lösning för SITHS

Projektet Ny lösning för SITHS utvecklar och inför nya lösningar för inloggning och elektroniska underskrifter med SITHS e-legitimation, samt utvecklar nya portaler för utfärdande och hantering av SITHS e-legitimationer.

Nyheter SITHS

Vill du få nyheter om Identifieringstjänst SITHS som e-post?

Till toppen av sidan