Gå till innehåll

Äldre tjänstekontrakt för Personuppgiftstjänsten avvecklas

Med anledning av att vi lanserat nya versioner av tjänstekontrakten för Personuppgiftstjänsten, kommer äldre versioner att avvecklas och stödet för dessa att tas bort. Nedanstående versioner av tjänstekontrakten har varit under avveckling en längre tid och kommer avvecklas den 31 december 2019.

Följande kontrakt i nedanstående domäner avvecklas:

  • LookupResidentForFullProfile version 1.x, i domänen population:residentmaster
  • LookupResidentsForProfile, GetFilesForOrderId, SearchResidentsForProfile alla i version 2.x, i domänen masterdata:citizen:citizen

    För nyutveckling, support och buggrättningar hänvisar vi till version 3 i domänen "personuppgiftshantering - strategicresourcemanagement:persons:person". 

Se avsnitt 4 för detaljer i Guide till Personuppgiftstjänsten

Anslut till nya tjänstekontrakt innan 31/12

Har din organisation e-tjänster eller system som konsumerar dessa äldre tjänstekontrakt nationellt, behöver systemen förberedas och ansluta till version 3 av dessa tjänstekontrakt innan den 31 december 2019. Du ansluter till tjänstekontrakten i Nationella tjänsteplattformen via Beställningsstödet som du hittar på denna sida: https://www.inera.se/tjansteplattformen/anslutning

Om du saknar SITHS-kort och inloggning i Beställningsstödet, ta gärna hjälp av http://integrationer.tjansteplattform.se/ för aktuell status.

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan