Aktuellt

Agenda 1177 – uppskattad mötesform fortsätter i vår

Under våren fortsätter Inera med mötesserien Agenda 1177 som startade i höstas. Syftet är att ge ökad kunskap om status och nyheter kring pågående arbete för alla som jobbar inom 1177, både i regionerna och på Inera.

Mycket av det utvecklingsarbete som pågår påverkar flera tjänster inom 1177.Genom att erbjuda ett forum för frågor över tjänstegränserna frigörs tid för mer fördjupat, tjänstespecifikt arbete på respektive tjänsts användarforum eller nätverk.

Efter varje möte har vi en utvärdering för att fånga upp intresset, om vi tar upp relevanta ämnen och om det finns idéer till kommande ämnen. Den blir värdefull när vi planerar kommande möten, säger Kristina Stensson Ljungdahl som är ansvarig för Agenda 1177.

Under våren är datumen 1 februari, 9 mars, 19 april och 24 maj med den stående tiden 9.00– 10.25. Välkommen att anmäla dig via formuläret på Agenda 1177 - status och nyheter - 1177 Samlingsportal. 

Agendan läggs upp i förväg på en samlingssida där även inspelningar från mötena går att ta del av i efterhand.

Fler nyheter

Prenumerera på Ineras nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om Ineras tjänster, projekt och kommande evenemang. Läs intervjuer med kunder och experter. Aktuellt från Inera skickas en gång i månaden.

Nyheter

Här hittar du övergripande nyheter om Inera.

Till toppen av sidan