Gå till innehåll

1177 Vårdguiden prisas för sin webbplats

Tidningen IDG har utsett 1177 Vårdguidens webbplats till vinnare i hälsokategorin i tävlingen Topp100 för 2018. I motiveringen lyfter man framförallt trovärdighetens betydelse.

- Vi är väldigt glada att 1177 Vårdguidens webbplats uppmärksammas. Vårt fokus är alltid att invånarna ska känna sig trygga och stärkta när de besöker 1177.se. 1177 Vårdguiden spelar en viktig roll för att underlätta för invånare att öka sin kunskap och inflytande över den egna hälsan och vården, säger Teresa Nilsson, varumärkesansvarig för 1177 Vårdguiden.

1177 Vårdguidens webbplats innehåller personliga e-tjänster, som att läsa sin journal eller boka tid på en vårdmottagning, samt tusentals medicinska artiklar om olika sjukdomar, besvär, undersökningar och behandlingar. Allt nationellt innehåll på 1177.se faktagranskas av läkare, sjuksköterskor och andra experter från hälso- och sjukvården. Varje månad har 1177.se ca åtta miljoner besök och ca 2,5 miljoner inloggningar till 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Ur IDG:s motivering:

”När vi söker efter information om sjukdomar är trovärdighet och tillgänglighet allt. Därför är 1177 Vårdguidens sajt det självklara valet när vi eller någon annan i familjen blir sjuka. Här finns mängder av högkvalitativ information om olika sjukdomstillstånd och svar på besökarnas frågor.”

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Telefon

Kundservice, felanmälan och support

Scrolla till toppen av sidan