Gå till innehåll

Förändringsledning för framtidens digitaliserade vård

Datum: 26 september

Tid: 09:30 - 16:00

Välkommen till Ineras konferens Förändringsledning för framtidens digitaliserade vård – hur svårt kan det vara att boka tid på nätet?

Digitaliseringen är den starkaste förändringskraften i samhället, och det är en självklarhet för oss att kunna kommunicera digitalt, boka resor och möten, läsa nyheter, shoppa, deklarera, utföra tjänster eller ansöka om olika tillstånd digitalt. Men bara två av tio medborgare tycker att landstingen och kommunerna uppfyller förväntningarna på digital service. För att klara välfärdens utmaningar med en åldrande befolkning och svårigheter att rekrytera personal till vård och omsorg behöver vi ställa om och låta invånare och patienter bli mer delaktiga och ta ett större ansvar för sin egen hälsa.

Hur svårt kan det egentligen vara? Jo, det kan vara väldigt svårt eftersom omställningen framför allt handlar om verksamhetsutveckling och förändrade arbetssätt, inte bara om att införa nya it-stöd. Och verksamhetsutveckling kräver eldsjälar och starka ledare med förändringsvilja.

Detta ska vi diskutera vid en nationell konferens, som riktar sig till politiker, beslutsfattare, ledare och strateger i landsting, regioner, kommuner, myndigheter och leverantörer. Lyssna till spännande talare och nätverka med kolleger. Konferensen kommer att behandla både långsiktiga, strategiska frågor kring verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering och konkreta tips och erfarenheter från införande av webbtidbokning.

Medverkande vid konferensen är bland andra: Peter Graf, vd Tiohundra, Britta Wallgren, landschef för Capio Sverige, Anette Nilsson, projektledare Sveriges Kommuner och landsting, SKL, Charlotte Tavelin, projektledare införande webbtidbokning, Region Halland, Göran Runesson, vårdcentralschef och Fredrik Sargren, e-hälsostrateg, Region Jönköpings län och Dan Ericsson, Ortopedkliniken i Oskarshamn. Agenda publiceras någon vecka före konferensen.

Anmälan och pris

Pris: 1800 kronor
Sista dag för anmälan: 12 september

Hitta dit

City Conferense Center, Norra Latin,Drottninggatan 71b, Stockholm

Klicka för att öppna fönster för kundservice Kontakta oss

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till Kundservice där du kan felanmäla en tjänst, få användarstöd eller beställa en tjänst.

Telefon

Kundservice, felanmälan och support