Vitalis 2017

Under Vitalisdagarna i april på Svenska mässan i Göteborg hade Inera ett stort engagemang med många medverkande, både på E-hälsotorget och med föreläsningar på Vitalis stora scener.

E-hälsotorget var namnet på den gemensamma monter som Inera delade med Socialstyrelsen, eHälsomyndigheten och Sveriges kommuner och landsting, SKL. Varje dag var det fullt pådrag i monterns båda halvor, med hundratals intresserade besökare.

På mingelsidan kunde besökarna diskutera och få information av kunniga medarbetare, dricka kaffe, äta morötter eller slappna av i soffhörnan.

Vad var mest spännande på årets mässa?

I föreläsningsdelen pågick korta seminarier om allt från standarder och arkitektur till framtidsvisionen för 1177 Vårdguiden. Några makthavare inom e-hälsa blev också grillade i vår Heta Stol.

Via länken nedan hittar du alla Ineras programpunkter i montern. Du kan ladda ner seminariernas presentationer och titta på inspelade filmer.

Program, presentationer och filmer från E-hälsotorget

På Vitalis stora scener hade Inera ett 20-tal seminarier och föreläsningar i många olika ämnen, som till exempel läkemedel, barns journal på nätet och hur SKL:s förvärv av Inera stärker den digitala utvecklingen.

Via länken nedan hittar du Ineras programpunkter på Vitalis stora scener. Du kan läsa mer om seminarierna och ladda ner presentationerna.

Ineras föreläsningar på Vitalis stora scener